שלום לחברי "פורום הבישול של ראשון לציון", מקדישה לכם לחג השבועות את המתכון לפשטידה עם עגבניות מיובשות שלי, אני מכינה אותה כל חג שבועות וקוצרת מחמאות כי היא גם יפה בעין וטעימה בטירוף… בתאבון מדניאל יפרח.
מתכון לפשטידה:
להכנת בצק שק"ם ( שמנת , קמח, מרגרינה)
# שמנת
# 2 כוסות קמח אוסם
# מרגרינה
# ניילון נצמד ולמקרר חצי שעה.
אופן הכנה:
צנצנת עגבניות מיובשות אוליביה
לפזר מעל הבצק גבינת פרומעז לחתוך עיגולים על העגבניות
מעל כל זה עלי בזיליקום שלימים.
לערבב 2 שמנת לבישול ושתי ביצים לקשקש והכל יחד ולתנור.
בתיאבון חברים
להצטרפות לפורום הבישול של ראשון לציון לחצו על הלינק הבא:
https://www.facebook.com/groups/832621603792279/
# אתם גם מוזמנים להצטרף לפרוייקט "משפחה ראשונית מבשלת" – שלחו תמונות, מתכונים, טיפים וקליפים למייל Rishon-cookink@gmail.com או לוואטסאפ 054-6665993 (אבי קקון)