מתכון:
מצרכים:
4 יחידות בצל לבן
1 חבילה בצל ירוק
1 יחידה פלפל אדום
1 יחידה פלפל כתום
1 צרור כוסברה
רבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
לקלף את הבצלים הלבנים ולחתוך אותם לרצועות דקות. את הפלפל האדום והכתום לחתוך לקוביות קטנות, את הבצל הירוק והכוסברה לקצץ.
לתבל ברבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ו- 4 כפות שמן זית, לערבב היטב ולתקן תיבול לפי הטעם.
ממליצה בחום להכפיל כמויות
סלט בריא וטעים בטירוף לבריאות
קרדיט ל – ליאת נחמני