מתכון:

4 שלבים –
1) קודם הרתחתי עוף פירקתי לחתיכות

2) השרתי אורז (2 וחצי – 3 כוסות) במים חצי שעה לפחות

3) הרתחתי את האורז עם מים על הגז עם כף כורכום ומלח, לאחר הרתיחה לסנן את האורז מהמים
לגרד בטטה ו- 2 גזרים

4) לשים רבע כוס שמן זית בסיר, לחתוך תפוח אדמה לעיגולים מעליו שמים חלק מהעוף שפירקנו וחלק מהבטטה והגזר שגירדנו
שמים קצת תבלינים (אני שמתי תבלין לעוף ומלח)
שיכבה של אורז ועוד שיכבה של העוף הגזר והבטטה וכן הלאה… לא להדק את הסיר!
שמים על אש גבוהה בהתחלה ושופכים חצי כוס מים עם תבלינים שאוהבים. שופכים מלמעלה
מכסים במגבת ובמכסה. 10 דקות על אש גבוהה ומנמיכים (אין לי מושג כמה זמן שמתי על הגז :/ לפי הריח שמוכן 🙂 )
נותנים לסיר להתקרר ורק אח"כ הופכים

בתיאבון!

תגובות

תגובות

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here