מצרכים:
4 נתחי פילה סלמון, 5 פלפלים אדומים חריפים, כוסברה, 15 שיני שום קלופות, לימון

להכנת המרינדה:
טוחנים במעבד מזון חצי צרור כוסברה, פלפל אחד וחמישה שיני שום
מוסיפים 3/4 כוס שמן עם פפריקה אדומה מתוקה ומעט חריפה, פלפל שחור גרוס, כפית מלח גס ומעט כורכום

אופן ההכנה: 
לחמם תנור 200 מעלות
להניח את נתחי פילה הסלמון בקערה ויוצקים לתוכה את המרינדה שטחנו
כעת נעשה עיסוי לדג, נוסיף את שיני השום שקילפתן, ארבע פרוסות לימון וארבע פלפלים אדומים חריפים ומעסים היטב.

כעת מעבירים את הדג לתבנית ומכסים בנייר כסף
מכניסים את התבנית המכוסה לתנור למשך 15 דקות, לאחר מכן מוצאים את הנייר כסף ואופים עוד 15 דקות נוספות
מגישים בהמון אהבה ומכל הלב בתיאבון אהובות ושבוע מבורך לכולכן

קרדיט ל – Sivan Ben Zaken

תגובות

תגובות

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here