בקערה שמה 5 כפות גדושות של פפריקה חריפה,כפית כורכום, כוס שמן ומערבבת היטב, שמה את הדג עם המים ומביאה לרתיחה, מכבה מנקה את הדג היטב ומניחה בצד.
בסיר שמה פלפלים אדומים חריפים והרבה שום מכסה עם מים שמה על הגז עד שנישאר ממש טיפה של מים
מניחה את הדג על מפזרת עליו מלח שמה כוסברה ושופכת את הרוטב שהכנו מראש (רק את השמן שצף)
מבשלת עוד 10 דק ומכבה (4 דק' מכסה סגור לפתוח וכל הזמן לפנק את הדג עם הרוטב)
בתיאבון
קרדיט ל – Pirhia Avitan