בימים אלו שהם גם חג וגם ימים של סגר במדינה שלנו אני מחפשת איך לפנק את המשפחה שלי בדברים טעימים וכמה שפחות עטרי קלוריות – קבלו את פשטידת הגבינות שלי .
מצרכים :
קוטג' חמישה אחוז
ריקוטה חמישה אחוז
גבינה צהובה תשע אחוז
בולגרית חמישה אחוז
אופן הכנה
מכינים בלילה של גבינות ולתוכה מוסיפים שלושה ביצים , כוס קמח תפוחי אדמה .
מתבלים עם מלח , פלפל , פפריקה מתוקה והמון .
מערבבים טוב טוב שלא יצא גושים ומכניסים לתנור לחצי שעה בחום של 185 .
בתאבון !!