קרדיט ל – אתי כראדי

(הסיר בקוטר 24)
8 ביצים לא מהמקרר!
כוס וחצי סוכר
2כפות פודינג וניל
4כפות מלאות קורנפלור
750 גרם גבינה לבנה
1שמנת של פעם/ואו חמוצה רגילה
גרידת לימון לא חייב
סוכר וניל 1
קורט מלח

אופן ההכנה:
להפריד את הביצים חלמונים חלבונים
להקציף את החלבונים עם הקורט מלח
הייטב למרנג
בקערה שניה נשים את הגבינה השמנת סוכר ונערבב במהירות הכי נמוכה במיקסר נוסיף את הסוכר וניל גרידת לימון חלמונים תוך כדי עירבוב איטי ונוסיף את הפודינג והקורנפלור שלא יהיה גושים!

נקפל לקצף הביצים רבע מתערובת הגבינה ונקפל פנימה בצורת עטיפה
את תערובת הגבינה נקפל לתוך תערובת הקצץ עד לאחדות התערובות
כמובן שלחמם מראש תנור על חום 200 מעלות ורבע שעה לפני שנסיים להכין את העוגה מחלישים ל- 180 מעלות
בתחתית התנור נשים תבנית עם מים
שימו לב – מרפדים את העוגה בנייר אפיה וכשהיא מתקררת הופכים והיא יוצאת לבד
את העוגה על הרשת ונאפה חצי שעה לא פותחים את התנור בשום שלב!
לאחר חצי שעה מנמיכים ל150 מעלות לשעה … מומלץ לתת לעוגה להתקרר בתנור בסיום האפייה :)))
בהצלחה

תגובות

תגובות

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here