ביום חמישי בערב התכנסו מאות מתלמידי, בוגרי הורי וצוות ישיבת בני עקיבא ראשון לציון לאולמי בראשית לציון עשור ל"שבוע שכולו תורה".
האירוע החל בלימוד גמרא משותף הורים ובנים, והמשיך בסעודת מצוה והרקדה מרוממת. את הערב כבדו בנוכחותם, ראש ישיבת ההסדר וחבר בית הדין הרב שלמה לוי שליט"א, ראש העיר מר רז קינסטליך, מנכ"ל מרכז ישיבות בני עקיבא מר אלחנן גלט, חבר מועצת העיר הרב נעם חדד וחבר מועצת העיר מר אהד אוזן. האירוע חתם שבוע של עיסוק בתורה, מפגש עם רבנים, בחינם ותחרויות נושאות פרסים.
"היה ערב מדהים, מלא אורות ורוחניות" שיתף מר אלון רצאבי סגן יו"ר ועד ההורים.
"מזה עשור ויותר שאנחנו מציינים את היוזמה הברוכה של מינוף לימוד הגמרא בישיבה" ציין ראש הישיבה הרב אריאל "חשוב להזכיר את השותפים היקרים משפחות שריקי ורביב – הוריהם של הלוחמים דוד הי"ד וליאור הי"ד בוגרי הישיבה שנהרגו בהגנה על העם והארץ, הם מהווים דוגמא אישית של ספרא וסייפא, של חיזוק לימוד התורה לצד שירות משמעותי"
"מדהים, מחזק, ומרומם"