מתכון:

מצרכים:
3 תפוחי אדמה גדולים
3/4 כוס רוטב צי`לי מתוק
3 פלפלים אדומים
2 בצלים
מלח ופלפל לפי הטעם
חמאה לטיגון
מעט שומשום לקישוט

אופן ההכנה:
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל בינוני או לפלחים קטנים ומבשלים במים רותחים כ10 דקות ומסננים מיד.
בינתיים חותכים את הבצל ואת הפלפל האדום לרצועות דקות.

מקפיצים את הפלפל האדום והבצל במחבת עם מעט שמן, מתבלים במלח ופלפל ו- 3/4 כוס רוטב צ`ילי
מטגנים את תפוחי האדמה בחמאה עד שהכל משחים מוסיפים ומקפיצים את תפוחי האדמה עם שאר המרכיבים (אם חסר מוסיפים עוד רוטב צ`ילי לפי הטעם)

מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים במעט שומשום

בתיאבון!

קרדיט ל – Tehila Slomoviz

תגובות

תגובות

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here